Metallin jatkojalostusta modernilla otteella

Puristeteos on älykäs elinkaarikumppani, joka tarjoaa välittömiä tuloksia. Metalliteollisuuden järjestelmä-, projekti- ja komponenttitoimittajan monipuolinen suunnittelupalvelu takaa asiakkaille parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Puristeteos tarjoaa parhaan tuotteen jokaiseen päivään. Tuotteita ja prosesseja päivitetään jatkuvasti, jotta myös asiakkaan kilpailukyky olisi paras mahdollinen – päivästä toiseen. Uusissa tuotteissa voidaan tehdä 3D-kuvien pohjalta animaatio, jolloin asiakas voi tehdä ennakkomarkkinointia jo tuotantovaiheessa.

Materiaalia, kaasua ja sähköä säästäen

Puristeteos on laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 -sertifioitu valmistaja. Automaattisen nestauksen ansiosta ajamme kuormia tarpeeseen – emme varastoon. Common line -leikkauksen ansiosta voidaan poistaa hukkaa ja säästää jopa 40 % materiaalia, kaasua ja sähköä.

Metalliteollisuuden digitalisaation aallonharjalla

Voimakas panostaminen digitalisaatioon tekee Puristeteoksesta laadukkaan yhteistyökumppanin myös tulevaisuudessa. Modernit prosessit nostavat laatua entisestään ja takaavat monipuolisemman yhteistyön ja täsmällisyyden. Laaja konekanta ja monipuolinen osaaminen auttavat toteuttamaan asiakkaan ideat toimiviksi tuotteiksi. Haluamme olla yhtä tärkeä asiakkaalle kuin asiakas meille. 

5.12.2018 klo 15.57

Joulukuun aukiolo tiedote

Olemme suljettuna 6–9.12.2019 sekä hiljennymme joulun viettoon perjantaina 21.12.2018.

Tehtaamme on suljettuna 24.12.2018–1.1.2019

Olemme avoinna normaalisti jälleen keskiviikkona 2.1.2019.

Kiitokset kuluneesta vuodesta, hyvää ja rauhallista joulunaikaa sekä onnea vuoteen 2019.

14.9.2018 klo 9.24

Puristeteos siirtyy uudelle aikakaudelle

Puristeteos uudistaa toimintaansa. Puristeteos on tästä hetkestä lähtien metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani. Tämä muutos näkyy yrityksen prosessien kaikissa vaiheissa. Toimimme asiakkaan metallituotteiden kehityksen parhaaksi ja tarjoamme välittömiä tuloksia. Yhteinen suunnittelu luo parempia kokonaisuuksia tiellä metallista menestykseen ja kaupalliseen onnistumiseen.

Uuteen Puristeteokseen voit tutustua ensimmäisenä näillä uudistetuilla verkkosivuilla.

14.9.2018 klo 9.22

Puristeteos mukana Alihankinta-messuilla

Puristeteos on mukana Alihankinta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.9.2018. Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin.

Tule katsomaan, miten metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani takaa välittömiä tuloksia. Löydät meidät osastolta C 701.