Twist-piharakennustuotteet – Perustavaa laatua

Uusien asiakastuotteiden lisäksi Puristeteos suunnittelee, kehittää ja toteuttaa omia tuotteita asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Puristeteoksen Twist-piharakennustuotteisiin kuuluvat paalutuotteet, terassijärjestelmät ja aitajärjestelmät. Twist-tuotteiden jälleenmyyjänä kuluttajille toimii Stark, jonka myymälöissä Twist-tuotteita myydään RAW-tuotenimellä.

Twist-teräskierrepaalu tekee perustustyöstä helppoa

Twist-teräskierrepaalu on uudenaikainen, innovatiivinen ja kustannustehokas tuote perustusten tekemiseen. Se korvaa perinteiset aikaa vievät ja vaivalloiset perustustoimenpiteet, kuten betonin valamisen ja sokkelin rakentamisen. Perustustyö ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa. Puristeteoksen kierrepaalut valmistetaan CE-merkinnän vaatimalla tavalla EN 1090-1 -standardin vaatimusten mukaisesti.

Tutustu tuote-esitteisiin materiaalipankissa

5.12.2018 klo 15.57

Joulukuun aukiolo tiedote

Olemme suljettuna 6–9.12.2019 sekä hiljennymme joulun viettoon perjantaina 21.12.2018.

Tehtaamme on suljettuna 24.12.2018–1.1.2019

Olemme avoinna normaalisti jälleen keskiviikkona 2.1.2019.

Kiitokset kuluneesta vuodesta, hyvää ja rauhallista joulunaikaa sekä onnea vuoteen 2019.

14.9.2018 klo 9.24

Puristeteos siirtyy uudelle aikakaudelle

Puristeteos uudistaa toimintaansa. Puristeteos on tästä hetkestä lähtien metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani. Tämä muutos näkyy yrityksen prosessien kaikissa vaiheissa. Toimimme asiakkaan metallituotteiden kehityksen parhaaksi ja tarjoamme välittömiä tuloksia. Yhteinen suunnittelu luo parempia kokonaisuuksia tiellä metallista menestykseen ja kaupalliseen onnistumiseen.

Uuteen Puristeteokseen voit tutustua ensimmäisenä näillä uudistetuilla verkkosivuilla.

14.9.2018 klo 9.22

Puristeteos mukana Alihankinta-messuilla

Puristeteos on mukana Alihankinta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.9.2018. Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin.

Tule katsomaan, miten metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani takaa välittömiä tuloksia. Löydät meidät osastolta C 701.