ÄLYKÄS PUTKILASER TEKEE MONIMUTKAISESTA HELPPOA

3D-putkilaserimme on älykone parhaasta päästä, kun tarvitset tarkasti ja monipuolisesti työstettäviä metallisia putkia, runkoja ja tukirakenteita.

3D-putkilaserimme tarjoaa uusia mahdollisuuksia suunnitteluun ja toteutukseen, sillä se taipuu yhtä lailla pyöreisiin ja neliömäisiin kuin soikeisiinkin kappaleisiin ja profiileihin. Metallin laserleikkauksessa aukotukset, hammastukset, senkit, hitsausviisteet ja tarkat jiirit syntyvät automaationa nopeasti ja tehokkaasti.

Voisiko putkilaseriamme hyödyntää tuotteenne kustannustehokkaammassa valmistuksessa ja kilpailukykynne parantamisessa?

putkilaser

Aukotukset, hammastukset, senkit, hitsausviisteet ja tarkat jiirit syntyvät tehokkaasti automaationa.

 

Miten lisäisimme kilpailuetua teille. Ota selvää. Klikkaa tästä.
Vastaamme sinulle viimeistään yhteydenottoasi seuraavana työpäivänä.

 

Putkilaserin hyötykohteita esimerkiksi:

 • Kuljetus- ja työvälineiden valmistus: 3D-putkilaserilla voidaan valmistaa tarkkoja ja monimutkaisia osia, joita käytetään esimerkiksi työkoneiden, autojen, junien, lentokoneiden ja muiden kuljetusvälineiden valmistuksessa.
 • Rakentaminen: 3D-putkilaserilla voidaan leikata tarkkoja osia, joita käytetään esimerkiksi rakennusten, katosten tai vaikkapa kasvihuoneiden rungoissa.
 • Energiateollisuus: 3D-putkilaseria voidaan käyttää valmistamaan osia energiateollisuuden laitteisiin, kuten putkistoihin ja voimalaitosten komponentteihin tai aurinkopaneelien runkoihin.
 • Huonekaluteollisuus: 3D-putkilaserilla voidaan leikata tarkkoja ja monimutkaisia metalliosia, joita käytetään esimerkiksi huonekalujen runkojen valmistuksessa.

” Yhteistyökumppanimme on palveltava meitä tuotantopolun joka vaiheessa kustannustehokkaasti.”
– Saku Vastamäki, Vice President/Production, Avant Tecno Oy

 

Ansaitse kateus – putkilaserimme ansiosta tuotteesi nousee kilpailurankingissä

Metallin laserleikkauksen nopeus on säästöä ja tarkkuus laatua. 3D-putkilaserimme ja koko digitalisoidun prosessimme ansiosta saat monimutkaisetkin metallityöstöt kustannustehokkaasti ja tuotteellesi kilpailuetua.

Putkilaserin kustannustehokkuus syntyy nopeuden lisäksi raaka-aineen optimoidusta käytöstä. Hävikin määrä minimoituu ja kuitulaser-tekniikalla leikkaava laite on erittäin energiaa säästävä laite. Luontokin tykkää siitä.

Ansaitse kateus. Meidän kauttamme se tapahtuu palvelu ja yksityiskohtainen laatu edellä – ja vieläpä kustannustehokkaasti.

 

Parannetaanko yhdessä yrityksenne kilpailuasemaa? Klikkaa tästä.

Vastaamme sinulle viimeistään yhteydenottoasi seuraavana työpäivänä.

​​​​​​​

Mitä hyötyä on 3D-putkilaserista?

 • Joustavuus: moderni valmistusteknologia mahdollistaa niin pienten kuin suurten sarjojen kustannustehokkaan valmistuksen.
 • Valmistettavuus: järkevän suunnittelun avulla kohdistukset ja paikoitukset mahdollistavat jigittömän valmistuksen
 • Tarkkuus: 3D-putkilaserilla voidaan leikata metalliin erittäin tarkkoja muotoja ja yksityiskohtia. Tämä mahdollistaa monimutkaisten putki- ja profiiliosien valmistamisen tunteettoman tarkasti.
 • Nopeus: putkilaserin käyttö mahdollistaa nopean valmistusprosessin, joka vähentää valmistusaikaa ja parantaa tuotantotehokkuutta.
 • Vähentynyt hukka: 3D-putkilaserilla voidaan leikata tarkasti tarvittavat osat metalliputkesta, mikä vähentää hukkaan menevän materiaalin määrää.
 • Monipuolisuus: 3D-putkilaser on monipuolinen työkalu, joka pystyy leikkaamaan eri muotoisia putkia, kuten pyöreitä, neliöitä ja monimuotoisia putkia.
 • Automaatio: 3D-putkilaserin käyttö mahdollistaa automaattisen leikkausprosessin, mikä vähentää inhimillisten virheiden riskiä ja lisää tuotannon tehokkuutta.

Mikä ihmeen kuitulaser?

Putkilaserimme leikkaa metallia kuitulasertekniikalla. Kiitos insinöörien, meillä on mahdollisuus tarjota asiakkaillemme erittäin tehokkaan, tarkan ja kestävän laitteen etuja.

Kuitulaserissa hyödynnetään lasikuitua valonlähteenä. Valo syntyy erittäin ohuesta lasikuidusta, joka on päällystetty heijastavalla aineella. Kun kuituun syötetään energialähdettä, se aktivoi kuidussa olevan aineen ja saa sen emittoimaan valoa. Perinteisiin kaasu- tai kiinteäainelaserjärjestelmiin verrattuna kuitulaser pystyy tuottamaan erittäin korkeita tehoja ja sillä pystyy leikkaamaan myös kirkkaita metalleja, kuten ruostumatonta terästä sekä alumiinia.

Asiantuntijamme palveluksessanne?  Klikkaa tästä.
Vastaamme sinulle viimeistään yhteydenottoasi seuraavana työpäivänä.

 

Lukaise myös miten prosessimme toimii. Valotamme sitä turvakaaren valmistuksen kautta.

Kapasiteettia on reilusti vapaana, nyt jos koskaan kannattaa kysyä tarjousta!

Siirtyminen suljetuista osista (esimerkiksi ympyrä) avoimiin osiin on mahdollista ilman asetuksia tai vain pienillä asetuksilla. Suurimmat avoimet profiilit määräytyvät koon ja painon mukaan.

Kysy tarjous:

tilaukset@puristeteos.fi

24.4.2024 klo 11.30

Akira Seiki SV2600

Akira-Seiki SV2600 on saapunut!

SV2600.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Koneistuskapasiteettimme otti jättiloikan, kun saimme käyttöön uusimman investointimme. Tällä pystykaraisella koneistuskeskuksella pystytään koneistamaan jopa 2,6 metriä pitkiä terästuotteita. Jos sinulla on siis tarve esimerkiksi hitsattujen rakenteiden koneistukseen, niin ota rohkeasti yhteyttä - autamme mielellämme!

5.2.2024 klo 10.47

Talvilomatiedote

Vuosi etenee vauhdilla ja talvilomakin alkaa häämöttää horisontissa!
Otattehan huomioon, että olemme lomalla maaliskuussa viikon 10 - kiitos!

talviloma 2024.png

16.1.2024 klo 8.47

Hyvää alkanutta vuotta 2024!

1-2024 Mainoskuva.JPG

19.12.2023 klo 11.00

Hyvää ja Rauhallista Joulua

On taas tullut aika rauhoittua ja jäädä joulunviettoon. Viimeinen työpäivämme tänä vuonna on perjantai 22.12.2023. Palaamme takaisin metallin ihmeelliseen maailmaan jälleen ensi vuonna 2.1.2024. Puristeteoksen väki toivottaa kaikille asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen oikein hyvää ja rauhallista Joulua!

Puristeteos Joulu 2024.jpg

 

3.10.2023 klo 9.11

TimeSavers läpihiomakone

Pitkä odotus on päättynyt!

timesavers 42-serie-1350-wrb.jpg

Uusi huippuluokan läpihiomakoneemme on viimein saapunut, asennettu ja käyttönotettu. Pystymme viimeistelemään levyosat aivan uudelle tasolle ja suorittamaan samassa kolmivaiheisessa työkierrossa, esihionnan, mikroviisteet, oksidinpoiston sekä loppuhionnan. Etenkin pulverimaalattavat tuotteet kaipaa teräviin reunoihin pyöristykset ja meidän kone hoitaa ne tehokkaasti!

timesavers-9257.jpg

Ota yhteyttä - soita 010 439 9710 niin keskustellaan lisää!

Voit myös laittaa sähköpostia - tilaukset@puristeteos.fi

29.8.2023 klo 9.34

Puristeteos mukana Alihankinta 2023 -messuilla

Nähdään Alihankinta 2023 -messuilla!

Puristeteos on mukana Alihankinta 2023 -messutapahtumassa 26.–28.9.2023. Osastomme löytyy aiempien vuosien tapaan C-hallin osastopaikalta 701.

Tulethan vaihtamaan kuulumiset tai kertomaan metallista työstettävien osien tai osakokonaisuuksien tarpeistasi. Voisimme auttaa tuotteesi menestyksessä.

  Messutapahtuman aukioloajat:

Ti 26.9. klo 9–17

Ke 27.9. klo 9–17

To 28.9. klo 9–16

 

Rekisteröitymällä ilmainen sisäänpääsy:

Käy rekisteröitymässä kävijäksi ennakkoon, niin sinun ei tarvitse Tampereen messukeskuksen järjestellä sisäänpääsyä.

Saat ilmoittautumisestasi sähköpostiisi vahvistuksen, jossa olevaa koodia näyttämällä pääset messuille sisään jonottamatta ja veloituksetta.

Tästä pääset rekisteröitymään.

Ja sitten ei muuta kuin messumatkalla navigaattoriin osoitteeksi: Ilmailunkatu 20, 33900 Tampere.

Ja paikalle tultuasi pääsisäänkäynnistä C-hallin osastolle 701. Tervetuloa.

 

Nähdään Alihankinta-messuilla!

6.7.2023 klo 8.19

Kesätauko

Hyvät asiakkaamme,

Toivotamme teille aurinkoista kesää ja haluamme ilmoittaa yrityksemme kesätauosta. Ymmärrämme, että loma-aika on monille tärkeää, ja haluamme tarjota henkilöstöllemme mahdollisuuden levätä ja virkistäytyä ennen syksyn kiireitä. Tästä syystä yrityksemme on suljettu seuraavan ajanjakson ajan: 17.7.–30.7.

Kesätaukomme aikana kaikki toimintomme ovat suljettuina, eikä palveluitamme ole saatavilla. Olemme järjestäneet varajärjestelyjä tärkeimpien palveluidemme osalta, jotta vaikutus asiakkaillemme olisi mahdollisimman vähäinen. 

Huomaathan, että kesätauon aikana vastausaikamme voi olla hieman pidempi kuin tavallisesti. Pyydämme kärsivällisyyttäsi ja ymmärrystäsi tässä asiassa. Mikäli sinulla on kiireellisiä kysymyksiä tai huolia, voit ottaa yhteyttä ennen kesätauon alkua, ja teemme parhaamme auttaaksemme sinua.

Kesätaukomme jälkeen palaamme töihin virkistyneinä ja valmiina palvelemaan teitä entistäkin paremmin. Elokuun alusta lähtien toimimme jälleen normaalisti ja vastaamme tiedusteluihin ja palvelupyyntöihin normaaleilla aukioloajoillamme.

Toivomme, että ymmärrät kesätaukomme tarpeen ja nautit itsekin kesälomasta. Kiitämme sinua yhteistyöstäsi kanssamme ja toivotamme teille ihanaa kesää!

 

Ystävällisin terveisin,

Puristeteos Oy

3.5.2023 klo 12.27

Kevättervehdys

Kevät on jo pitkällä ja lomakausi lähestyy taas ja jotta kesälomat aiheuttaisivat mahdollisimman vähän häiriötä, pyydämme teitä huomioimaan toiminnassanne tehtaamme kiinnioloajan kesällä 2023.

Asiakkaita pyydämme tekemään ostotilaukset hyvissä ajoin, jotta tuotantomme pystyy varautumaan toimituksiin ennen ja jälkeen kiinnioloajan.

Tehtaamme on suljettuna ajalla 17. - 30.7.2023 (vkot 29 ja 30).
Kiinnioloaikana tehtaallamme ei ole tavaran lähetystä tai vastaanottoa, myös toimisto on suljettuna.

Muistathan perustamiseen meidän Twist-tuotteemme! Paalumme on CE-hyväksyttyjä avainlipputuotteita, joilla on rajattomat käyttökohteet.
Kysy tarjous tilaukset@puristeteos.fi.

Putkenleikkuun kapasiteettia vapaana! 3D -putkilaserimme taipuu pyöreisiin, neliömäisiin ja soikeisiin kappaleisiin, sekä UHILT-profiileihin.
Tutustu https://www.puristeteos.fi ,kysy tarjous tai pirauta 050 543 3426.

 

Aurinkoista kevättä ja kesän odotusta toivottaa Puristeteoksen väki!
 

15.9.2022 klo 7.09

Tervetuloa tapaamaan meitä Alihankinta 2022- messuille

Puristeteos Oy on jälleen esillä Alihankinta 2022-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 27.9- 29.9.
Löydät meidät tutulta paikaltamme C 701.

Puristeteos Oy valmistaa tuotteita eri metallilaaduista.

Palvelumme koostuu:

Sorvaus, jyrsintä- ja koneistuspalveluista

Epäkeskopuristus palveluista

Putkilaser palveluista, 2D sekä 3D leikkuu

Putkentaivutus palveluista

Levytyö palveluista, lävistys, leikkaus, muokkaus

Särmäyspalveluista

Hitsauspalveluista, MIG, MAG, TIG ja Robottihitsausta

Kokoonpano palveluista

Varastointi palveluista

Suunnittelusta

Toimitamme asiakkaillemme entistä enemmän ja entistä pidemmälle jalostettuja tuotteita ja suurempia kokonaisuuksia / osakokonaisuuksia. Kattavan verkostomme kautta onnistuu myös tarvittavat pintakäsittelyt tuotteille.

Tuotantomme on digitalisoitu ja käytössämme on täysin sähköinen tuotannonohjaus, joka mahdollistaa tehokkaa tuotannonsuunnitellun. Lisäksi käytössämme on useita robotteja tuotannossa. Olemme ISO 9001, ISO 14001 sekä EN 1090-1 sertifioitu.

Eikä siinä vielä kaikki, palvelullemme on myönnetty Avainlippu, sekä olemme asiakastiedon luottoluokituksessa Suomen vahvimmat Platina.

Tervetuloa osastollemme C 701 keskustelemaan tarjonnastamme.

7.7.2022 klo 8.07

Kesätauko

Puristeteos Oy on huoltotauolla 15.7- 7.8.2022, tällä aikaa ei ole tavaran vastaanottoa, eikä lähetystä myös toimisto on suljettuna.

Erittäin akuuteissa asioissa voit olla yhteydessä: 050 560 0942

20.4.2022 klo 9.36

Puristeteos sai avainlipun

Puristeteoksen Twist-tuotteille ja yrityksen palvelulle on myönnetty Avainlippu-tunnus. Suomalaisen Työn Liitto myönsi tunnuksen osoituksena Suomessa tuotetusta ja Suomessa työllistävästä palvelusta sekä Suomessa valmistetuista tuotteista. Näiden kriteerien lisäksi suomalaisten kustannusten osuus palvelun omakustannusarvosta eli kotimaisuusaste on oltava vähintään 50 prosenttia. Puristeteoksella se on 100 prosenttia.

25.3.2022 klo 15.21

UUTTA! 3D-putkilaser vie metallin leikkaamisen uuteen aikaan

Puristeteoksen uusi investointi mullistaa metallin leikkaamisen. Kuitulasertekniikalla toimiva 3D-putkilaser tarjoaa täysin uusia mahdollisuuksia suunnitteluun ja se taipuu pyöreisiin, neliömäisiin ja soikeisiin kappaleisiin.

Hyvät toimitusvalmiudet ja nopeat toimitusajat ovat yhdistelmä, johon kannattaa tarttua.

Kapasiteettia on reilusti vapaana, nyt jos koskaan kannattaa kysyä tarjousta!

Lue lisää

18.2.2022 klo 10.54

Yhteistyöllä rakennetaan tulevaisuus!

Onko teilläkin useampi järjestelmä ja ohjelma käytössä toiminnan pyörittämiseen? 

Katso video

17.12.2021 klo 14.57

Puristeteos Oy vetäytyy joulurauhaan

Puristeteos Oy kiittää kaikkia asiakkaitaan sekä yhteistyökumppaneita kuluneesta vuodesta, sekä toivottaa kaikille rauhallista Joulun aikaa ja loistavaa vuotta 2022.

Puristeteos Oy vetäytyy joulurauhaan 23.12. klo 12.

Olemme suljettuna 24.12.2021–2.1.2022 sekä 6.–7.1.2022

puristeteos-2021-joulukuva.jpg

10.6.2021 klo 7.35

Lomatiedote

Hyvät asiakkaamme

Kulunut vuosi on ollut meille kaikille haastavaa aikaa. Olemme kuitenkin saaneet pidettyä koneet käynnissä ja henkilökunnan töissä pandemian vaikutusten keskellä. Tällä hetkellä haasteita luo raaka-ainemarkkinat. Rajut hinnankorotukset sekä pitkät toimitusajat aiheuttaa haasteita. Vaikutukset asiakkaillemme pyrimme pitämään mandollisimman pieninä sekä tiedotamme asiakkaitamme, jos meidän tarvitsee neuvotella toimituksista. Tällä hetkellä tiloihimme asennetaan uutta 3D putkilaseria, jotta voimme palvella teitä entistä paremmin ja monipuolisemmin. 

Kesätauko

Tehtaamme on huoltotauolla viikot 29 ja 30 (19.7-1.8.21) Tällä aikaa meillä ei ole tavaran lähetystä eikä vastaanottoa. Myös toimisto on suljettuna. Toivomme kesäajan tilaukset mandollisimman pian. 
Lisätietoja: Ville Mäenpää 040 591 8893 tilaukset@puristeteos.fi
 

7.5.2021 klo 10.30

Helatorstain aukiolotiedote

Tehtaamme on suljettuna torstaina 13.5. ja perjantaina 14.5., jolloin meillä ei ole tavaran vastaanottoa eikä lähetystä.

6.4.2020 klo 11.19

Hyvät asiakkaat ja yhteistyökumppanit

Elämme paraikaa tilanteessa, jossa Corona- pandemia vaikuttaa arjessamme ja toimintaympäristössämme monin tavoin.

Me Puristeteoksessa pyrimme vallitsevassa tilanteessa ja kaikessa toiminnassamme takaamaan niin asiakkaidemme, työntekijöidemme sekä muiden yhteistyökumppaneidemme turvallisuuden.

Lue lisää

17.3.2020 klo 8.24

Puristeteos Oy palvelee toistaiseksi normaalisti

Olemme peruneet kaikki tapaamisemme, emmekä ota vieraita vastaan toistaiseksi.
Informoimme asiakkaitamme sekä toimittajiamme, jos tilanne oleellisesti muuttuu.

Tsemppiä meille ja muille, tässä vaikeassa tilanteessa.

3.12.2019 klo 12.03

Joulukuun aukiolo tiedote

Hiljennymme joulun viettoon perjantaina 20.12.2019.

Tehtaamme on suljettuna 23.12.201- 1.1.2020

Olemme avoinna normaalisti jälleen keskiviikkona
2.1.2020.

Mukavaa joulunodotusaikaa toivottaa Puristeteoksen
väki.

puristeteos-joulu-clipart.jpg

22.8.2019 klo 9.02

Puristeteos mukana alihankinta-messuilla 2019

Puristeteos on mukana Alihankinta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 24.–26.9.2019‎. Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin.

Tule katsomaan, miten metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani takaa välittömiä tuloksia. Löydät meidät tutulta osastolta C 701.

3.6.2019 klo 13.35

Kesälomakauden tiedote

Lomakausi lähestyy taas ja jotta kesälomat aiheuttaisivat mahdollisimman vähän häiriötä, pyydämme teitä huomioimaan toiminnassanne tehtaamme kiinnioloajan kesällä 2019.

Asiakkaita pyydämme tekemään ostotilaukset hyvissä ajoin, jotta tuotantomme pystyy varautumaan toimituksiin ennen ja jälkeen kiinnioloajan.

Tehtaamme on suljettuna ajalla 15. - 28.7.2019 (vkot 29 ja 30). Kiinnioloaikana tehtaallamme ei ole tavaran lähetystä tai vastaanottoa ja tuotanto on stopissa.

Toivomme saavamme tilaukset joiden toimitusaika on 1.7 -11.8.2019 välisenä aikana 4.6.2019 mennessä.

4.6.2019 mennessä saapuneet tilaukset sitoudumme toimittamaan sovitusti.

Kysymyksiin kesäloma-ajan toimituksista ja tuotannosta vastaavat

Satu Henriksson, tuotantopäällikkö
puh. 040 096 1480
satu.henriksson@puristeteos.fi

Ville Mäenpää, toimitusjohtaja
puh. 040 591 8893
ville.maenpaa@puristeteos.fi

Aurinkoista kevättä ja kesän odotusta toivottaen

5.12.2018 klo 15.57

Joulukuun aukiolo tiedote

Olemme suljettuna 6–9.12.2019 sekä hiljennymme joulun viettoon perjantaina 21.12.2018.

Tehtaamme on suljettuna 24.12.2018–1.1.2019

Olemme avoinna normaalisti jälleen keskiviikkona 2.1.2019.

Kiitokset kuluneesta vuodesta, hyvää ja rauhallista joulunaikaa sekä onnea vuoteen 2019.

14.9.2018 klo 9.24

Puristeteos siirtyy uudelle aikakaudelle

Puristeteos uudistaa toimintaansa. Puristeteos on tästä hetkestä lähtien metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani. Tämä muutos näkyy yrityksen prosessien kaikissa vaiheissa. Toimimme asiakkaan metallituotteiden kehityksen parhaaksi ja tarjoamme välittömiä tuloksia. Yhteinen suunnittelu luo parempia kokonaisuuksia tiellä metallista menestykseen ja kaupalliseen onnistumiseen.

Uuteen Puristeteokseen voit tutustua ensimmäisenä näillä uudistetuilla verkkosivuilla.