Referenssit

Avant Tecno Oy

Puristeteoksella asioihin suhtaudutaan kansantajuisesti ja ratkaisu- ja kehityshakuisesti. Tämä ja suorapuheisuus on keskeistä toimivan yhteistyön näkökulmasta. Puristeteos toimittaa meille monia komponentteja ja kokonaisuuksia suoraan tuotantoon viikko-ohjelman mukaan. Se asettaa erityisiä vaatimuksia toimitusaikojen noudattamiselle, laadulle ja toimitusvarmuudelle, sillä päähankkijan tuotantoprosessi ei saa häiriintyä.

Vuosien saatossa on ollut pieniä ja suuria yhteistyöprojekteja, joita yhdistää paneutuminen asioiden hoitamiseen. Yhteistyökumppanimme on oltava maantieteellisesti meitä lähellä ja palvella tuotantopolun joka vaiheessa kustannustehokkaasti. Teemme myös itse laserleikkausta, särmäystä/prässäystä/putkentaivutusta, hitsausta, maalausta ja kokoonpanoa, mutta tietyt kokonaisuudet sopivat paremmin alihankittavaksi.

Saku Vastamäki
Vice President, Production
Avant Tecno Oy

Trelleborg Industrial Products Finland Oy

Trelleborg valmistaa erilaisia kumituotteita teollisuuden käyttöön. Puristeteos-yhteistyön perustana on innovatiivinen ja ennakkoluuloton kehitys, joustavuus toimitusajoissa, hyvä logistinen etäisyys ja yli 20 vuotta kestänyt pitkäaikainen yhteistyökumppanuus. Puristeteos reagoi tuotemuutoksiin ja toimittaa osia, jotka sopivat mitoiltaan meidän muotteihimme. Lisäksi uusien tuotteiden kehitysyhteistyö on joustavaa.

Puristeteos valmistaa erilaisia vahvikeinserttejä meidän läpivientituotteisiimme. Erityistarpeitamme ovat inserttimateriaalin etsiminen pilottivaiheessa, käyttäen kuitenkin samaa työkalua insertin muokkaamiseen. Projektit on saatu vietyä läpi, eli haasteeseen on pystytty vastaamaan erinomaisesti. Meille tehtävissä töissä pitää erityisesti huomioida mittatarkkuus.

Orko Aurasto
Operatiivinen päällikkö
Trelleborg Industrial Products Finland Oy

Finn-Power Oy

Teemme kauppaa molempiin suuntiin ja Puristeteoksen tuotteita valmistetaan meidän valmistamilla koneilla, joten yhteinen kehittäminen ja menestys vaatii molempien onnistumista. Projektiliiketoiminnassa on haasteena erityisesti kuormituksen vaihtelu, josta selvitään yhteistyöllä ja suunnitelmallisuudella. Pienetkin yksityiskohdat on syytä sopia ja ennakoida tiukkojen läpimenoaikojen ja haasteellisten kustannusten ketjussa.


Keskitymme tuotehallintaan sekä omien lopputuotteiden kokoonpanoon, testaukseen ja asennukseen. joten erityisenä tarpeena on jatkuva valmistettavuuden parantaminen. Valmistusketju ja toimittajaverkosto on oman tuotantomme jatkumoa, joten avoin tiedonjako ja jatkuvaan kehittämiseen johtava yhteistyö on tärkeää. Puristeteoksella on tuotekehitystä ja valmistusta, joten se pystyy vastaamaan valmistettavuuden haasteisiin.


Vaadimme kustannustehokkuutta, toimitusvarmuutta ja laatua. Luottamus täytyy olla 100 %, sillä pahimmassa tapauksessa koko asiakkaan tehdashanke saattaisi ajautua ongelmiin. Palkitsevin projekti on ollut varastojärjestelmiin liittyvä tuote, kun päätimme yhdessä näyttää että edullisemman työvoiman maassa valmistettuja teräsrakenteita voidaan valmistaa kustannustehokkaasti Suomessakin. Valmistusta on tehty vuodesta 2016 lähtien.

Tommi Mäki
Sourcing Manager
Finn-Power Oy

5.12.2018 klo 15.57

Joulukuun aukiolo tiedote

Olemme suljettuna 6–9.12.2019 sekä hiljennymme joulun viettoon perjantaina 21.12.2018.

Tehtaamme on suljettuna 24.12.2018–1.1.2019

Olemme avoinna normaalisti jälleen keskiviikkona 2.1.2019.

Kiitokset kuluneesta vuodesta, hyvää ja rauhallista joulunaikaa sekä onnea vuoteen 2019.

14.9.2018 klo 9.24

Puristeteos siirtyy uudelle aikakaudelle

Puristeteos uudistaa toimintaansa. Puristeteos on tästä hetkestä lähtien metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani. Tämä muutos näkyy yrityksen prosessien kaikissa vaiheissa. Toimimme asiakkaan metallituotteiden kehityksen parhaaksi ja tarjoamme välittömiä tuloksia. Yhteinen suunnittelu luo parempia kokonaisuuksia tiellä metallista menestykseen ja kaupalliseen onnistumiseen.

Uuteen Puristeteokseen voit tutustua ensimmäisenä näillä uudistetuilla verkkosivuilla.

14.9.2018 klo 9.22

Puristeteos mukana Alihankinta-messuilla

Puristeteos on mukana Alihankinta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.9.2018. Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin.

Tule katsomaan, miten metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani takaa välittömiä tuloksia. Löydät meidät osastolta C 701.