Suunnittelusta optimointiin ja valmistuksesta kokoonpanoon

Puristeteoksen modernit digitaaliset prosessit nostavat palvelun laatua, takaavat täsmällisyyden ja parantavat asiakkaan kilpailukykyä. Suunnittelua tehdään kokonais-, järjestelmä- ja projektitoimituksiin tai yksittäisten komponenttien valmistukseen.

Paljon enemmän kuin kylmää rautaa

Puristeteos tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaista suunnittelua tuote- ja menetelmäsuunnittelusta työkaluihin ja prosesseista koneisiin. Kaikki lähtee asiakkaan tarpeen tai ongelman ymmärtämisestä. Haluamme edistää asiakkaidemme myyntiä parhaalla mahdollisella tavalla – perehtymällä asiakkaan tarpeeseen ja suunnittelemalla ja kehittämällä siihen ratkaisun yhdessä asiakkaan kanssa.

Hyvällä ja optimoidulla suunnittelulla luodaan kustannustehokkaita kokonaisuuksia asiakkaan eduksi.

Optimointia, mittauksia ja mallinnusta

Tuotteen perusideoinnin lisäksi Puristeteos tarjoaa optimointia, mittauksia ja mallinnusta. Nämä palvelut kattavat tuotteen ja sen rakenteen lisäksi myös valmistusmenetelmät sekä kokonaisuuteen kuuluvat yksittäiset komponentit. Huippulaadukkaiden koneiden pitkälle viedyn automaation ansiosta suunnittelu tuottaa kustannustehokkaita lopputuloksia.

Puristeteos voi toteuttaa asiakkaan tuoteidean tai optimoidun tuotannon valmiista tuotteesta asiakkaan eduksi.

Suunnittelu ja optimointi

Komponentti- ja osavalmistus

Kokoonpano ja pintakäsittely

5.12.2018 klo 15.57

Joulukuun aukiolo tiedote

Olemme suljettuna 6–9.12.2019 sekä hiljennymme joulun viettoon perjantaina 21.12.2018.

Tehtaamme on suljettuna 24.12.2018–1.1.2019

Olemme avoinna normaalisti jälleen keskiviikkona 2.1.2019.

Kiitokset kuluneesta vuodesta, hyvää ja rauhallista joulunaikaa sekä onnea vuoteen 2019.

14.9.2018 klo 9.24

Puristeteos siirtyy uudelle aikakaudelle

Puristeteos uudistaa toimintaansa. Puristeteos on tästä hetkestä lähtien metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani. Tämä muutos näkyy yrityksen prosessien kaikissa vaiheissa. Toimimme asiakkaan metallituotteiden kehityksen parhaaksi ja tarjoamme välittömiä tuloksia. Yhteinen suunnittelu luo parempia kokonaisuuksia tiellä metallista menestykseen ja kaupalliseen onnistumiseen.

Uuteen Puristeteokseen voit tutustua ensimmäisenä näillä uudistetuilla verkkosivuilla.

14.9.2018 klo 9.22

Puristeteos mukana Alihankinta-messuilla

Puristeteos on mukana Alihankinta-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 25.–27.9.2018. Alihankinta kokoaa yhteen teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista, joista jokaista yhdistää halu tehdä enemmän, paremmin, tehokkaammin ja tuottavammin.

Tule katsomaan, miten metalliteollisuuden älykäs elinkaarikumppani takaa välittömiä tuloksia. Löydät meidät osastolta C 701.