Suunnittelusta tuotantoon

Kaikki lähtee asiakkaasta. Hänellä on tarve, ongelma tai tuoteidea. Me Puristeteoksella uskomme, että ongelmat on tehty ratkaistavaksi ja olemme erikoistuneet mitä erilaisimpien tuoteideoiden suunnitteluun, kehittämiseen ja tuotantoon. Ainoa vaatimus meidän kannaltamme on, että idean voi toteuttaa metallista. Metalli on Puristeteoksen omaa aluetta, teräksenkovaa ydinosaamista. 

Uuden tuotteen tai tuotevariaation suunnittelussa kaikki lähtee asiakkaan kuuntelemisesta ja hänen tarpeensa, ongelmansa tai ideansa ymmärtämisestä. Me Puristeteoksessa kuuntelemme ja kysymme, kunnes ymmärrämme, ja sen jälkeen etsimme sopivan ratkaisun. Perehdymme asiaan, suunnittelemme ja kehitämme, kunnes ratkaisu on valmis tuotteistettavaksi. Sen jälkeen toteutamme tuotteen. Meillä on myös omaa tuotesuunnittelua.

 

Lopputuote on suunnittelunsa summa 

Matkalla kohti valmista tuotetta on monta tärkeää porrasta, joita ei voida ohittaa, jos halutaan päästä laadukkaaseen ja mahdollisimman kustannustehokkaaseen lopputulokseen. Suoritamme tuotteen rakenteen suunnittelun ja valmistusmenetelmän optimoinnin, jotka ovat merkittävät askeleet ennen lopputuotteen kuten komponenttien lopullista valmistamista. Valmistamiseen voidaan sisällyttää projektista ja asiakkaan tarpeesta riippuen erilaisia jälkikäsittelyvaiheita kuten maalausta ja sinkitystä.

Puristeteos investoi vuosittain merkittävästi alansa tehokkaimpaan automaatiotekniikkaan, mikä mahdollistaa tuotteiden ja palveluiden tarjoamisen asiakkaalle kilpailukykyisen kustannustehokkaaseen hintaan. Tyytyväiset asiakkaamme ovat laadun ja tehokkuuden tae. 

Tutustu palvelukonseptiimme ja tuoteketjuumme.

 

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot