Case Martela

Martela on Suomen suurin toimistojen ja julkisten tilojen sisustusratkaisuja suunnitteleva ja tuottava yritys. Martelalle Puristeteos tekee järjestelmätoimituksia, ja komponenttivalmistusyhteistyötä on tehty jo 1970-luvulta lähtien. 

Puristeteos on toimittanut Martelalle vuosikymmenten aikana lukemattomia erilaisia komponentteja, muun muassa 

heloja
koukkuja
tukikonsoleita
laippoja
saranoita

 "Yhtiömme on jo perustamisestaan asti luonut hankintapolitiikan niin, että keskitymme kalustevalmistuksessa ydinosaamiseen ja luomme komponenttihankinnoissa luottamukselliset suhteet tavarantoimittajiin, jotka ymmärtävät tarpeemme sekä osana tuotetta että logistista ketjua. Pitkäaikainen yhteistyö Puristeteoksen kanssa perustuu juuri tähän. Uutta tuotetta kehitettäessä ei tarvitse aloittaa kaikkea alusta vaan päästään pian asian ytimeen. Toimittaja ymmärtää heti asiakkaan tarpeen ja aloittaa tuotteen tai komponentin kehittämisen asiakasnäkökulmasta. Näin me voimme edelleen keskittyä omaan ydinosaamiseemme. 

Parhaimmillaan Puristeteos on ohutlevytuotteiden ja osakokonaisuuksien hallinnassa.

Puristeteos on jatkanut edelleen laiteinvestointeja ja tuotannon kehittämistä taantumasta huolimatta. Asiakkaana koemme sen vahvaksi merkiksi yrittämisen halusta ja uskosta suomalaisen teollisuuden tulevaisuuteen."

Jari Räsänen
Sourcing Manager 
Martela 

 

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot