Case Majava Group Oy

Majava Group oy on vuonna 1990 perustettu henkilöautojen perävaunuja ja venetrailereita valmistava suomalainen yritys. Majava Group ja Puristeteos ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2009 alkaen. Yhteistyö alkoi komponenttivalmistuksesta, mistä on edetty osakokonaisuuksiin, valmiisiin kokonaisuuksiin ja järjestelmätoimituksiin

Puristeteos on toteuttanut Majavalle peräkärryihin

levyosat
putkiosat 
osakokonaisuudet 
valmiit kokonaisuudet. 

"Pyrimme jatkuvasti kehittämään tuotteitamme ja niiden valmistuksessa käytettäviä komponentteja sekä valitsemaan niille parhaat ja tehokkaimmat tuotantomenetelmät. Yhteistyö Puristeteoksen kanssa on avannut uusia mahdollisuuksia, koska heillä on vankka kokemus erilaisista valmistusmenetelmistä ja niiden tehostamisesta. Olemme käyneet avointa keskustelua komponenttien kehittämisestä helpomman ja tehokkaamman valmistuksen mahdollistamiseksi. Uskomme molempien osapuolten hyötyvän tästä vuorovaikutuksesta.

Yhteistyössä tärkeää on ollut Puristeteoksen valmistamien tuotteiden korkea laatu, toimitusvarmuus ja mahdollisuus joustaa tilanteiden muuttuessa. Myös molemminpuolista toiminnan kehittämistä ja avointa vuoropuhelua pidämme erittäin tärkeänä. Pyrimme jatkossakin kehittämään yhteistyötä ja hyödyntämään Puristeteoksen laajaa osaamista komponenttien valmistuksessa."

Ville Sinkkonen
Majava Group Oy

 

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot