avantlogo

 

 

 

 

Avant Tecno Oy

Avant Tecno on Avant-pienkuormaajia sekä niiden työlaitteita valmistava suomalainen yritys, joka toimii globaalisti. Vientimaita on yli 40 ja viennin osuus on 75 % liikevaihdosta. Puristeteos on valmistanut Avant Tecnolle komponentteja sekä tehnyt kokoonpanotoimituksia jo viiden vuoden ajan. 

Puristeteos valmistaa Avant Tecnolle

prässiosia
hitsauskokoonpanoja 

”Yhteistyö Puristeteoksen kanssa alkoi viitisen vuotta sitten yhteisen palveluntarjoajan kautta ja se on sujunut hyvin. Meille Avantissa tärkein ja kriittisin kohta tuotantomme sujuvuudessa ovat oikea-aikaiset toimitukset – ovat ne sitten omasta tuotannostamme tai talon ulkopuolelta. Puristeteoksen kanssa tämä on onnistunut hyvin. Laadusta kun puhutaan, niin meille tarkoituksenmukainen laatutaso on aina itsestäänselvyys kaikessa toiminnassamme ja kaikkien yhteistyökumppaneidemme kanssa.

Kehitystyö on meidän toimialallamme tärkeää. Olemme saaneet kehitysehdotuksia myös Puristeteokselta. Vielä yhden merkillepantavan asian Puristeteoksen toiminnassa voisin mainita, ja se on joustavuus. 

Kaiken kaikkiaan yhteistyö on ollut mallikasta ja uskon sen jatkuvan myös tulevaisuudessa, sillä molemmissa yrityksissä osaamme pitää järjen päässä ja saamme suun auki tarvittaessa.” 

Saku Vastamäki
tuotantojohtaja
Avant Tecno Oy 

 

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot