Referenssit

Laadukas työnjälki ja oikea palveluasenne ovat meille kunnia-asioita. Onnistumisesta kertovat parhaiten pitkäaikaiset asiakassuhteemme teollisuuden eri aloilta, esimerkiksi huonekalu-, konepaja-, auto-, juna-, rakennus-, kumi-, lasi- ja muoviteollisuudesta.

 

 

martelalogo 

Martela on Suomen suurin toimistojen ja julkisten tilojen sisustusratkaisuja suunnitteleva ja tuottava yritys. Martelalle Puristeteos tekee järjestelmätoimituksia, ja komponenttivalmistusyhteistyötä on tehty jo 1970-luvulta lähtien.

avantlogo 

Avant Tecno on Avant-pienkuormaajia sekä niiden työlaitteita valmistava suomalainen yritys, joka toimii globaalisti. Vientimaita on yli 40 ja viennin osuus on 75 % liikevaihdosta. Puristeteos on valmistanut Avant Tecnolle komponentteja sekä tehnyt kokoonpanotoimituksia jo viiden vuoden ajan.

majava-hover

 

Case Majava

Majava Group oy on vuonna 1990 perustettu henkilöautojen perävaunuja ja venetrailereita valmistava suomalainen yritys. Majava Group ja Puristeteos ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2009 alkaen. Yhteistyö alkoi komponenttivalmistuksesta, mistä on edetty osakokonaisuuksiin, valmiisiin kokonaisuuksiin ja järjestelmätoimituksiin

trelleborg-hover

 

Case Trelleborg

Kansainväliseen Trelleborg-konserniin kuuluva Trelleborg Industrial Products Finland Oy valmistaa erilaisia kumituotteita teollisuuden käyttöön. Trelleborg ja Puristeteos ovat tehneet yhteistyötä komponenttiprojekteissa jo kahden vuosikymmenen ajan.

ricalogo

Case Rica

Rica – Riihimäen Metallikaluste Oy on metallituotteita valmistava yritys. Toiminta jakautuu neljään osa-alueeseen: lämmitysjärjestelmät, auditoriot, istuimet ja alihankinta. Rica ja Puristeteos ovat tehneet projekti- ja komponenttiyhteistyötä jo vuodesta 1989.

veprotrelleborgsystempursorica

porkkaplastonemartelamajava

glastonjorosavantallaway

 

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot