Syyskuussa messuillaan taas

Teollisuuden kovin tapahtuma Alihankinta -messut järjestetään jälleen Tampereella syyskuun lopussa ja Puristeteos on menossa mukana.

Osastollamme C701 voi tutustua uusiin ja vanhoihin tuotteisiimme sekä kuulla uusista tuulista muun valmistustoimintamme saralla — tai poiketa muuten vain vaihtamaan kuulumisia.

 

MESSUILLA ENSIESITTELYSSÄ UUSIA TWIST TERÄSKIERREPAALU -TUOTTEITA

Puristeteos Oy toi vuonna 2013 rytinällä markkinoille oman perustusrakentamiseen tarkoitetun Twist Teräskierrepaalu -tuotteensa. Sittemmin kysyntä on noussut pilviin ja tuoteryhmää on laajennettu joka vuosi uusilla tuotteilla. Tämä syksy ei ole poikkeus.

NYT ESITTELYSSÄ

Puristeteos Oy ylpeänä esittää oman tuotekehityksen tuloksena mullistavan Twist Routakierrepaalun, jolla perustukset voi tehdä helposti ja nopeasti nyt myös talvella! Innovatiivisen kärjen ansiosta routakierrepaalun voi asentaa jäiseen maahan. Lisäksi se toimii erinomaisesti myös kesällä esimerkiksi juurakkoisessa maastossa. Esittelyssä myös innovatiivinen Twist Postilaatikkotolppa. Teräskierrepaalun päälle asennettavan tolpan ansiosta postilaatikon asentaminen sujuu nyt kuin rasvattu! Näitä tuotteita valmistaa Suomessa ainoana Puristeteos Oy.

Lisäksi messuilla esittelyssä pian tuotevalikoimaan tulevat isot kierrepaalut ja monikäyttöinen kierrepaalun päälle asennettava elementtitolppa, sekä tietenkin jo valikoimassa olevat tutut Twist Teräskierrepaalu -tuotteet.

Alihankinta -messuilla tavataan!

 

ALIHANKINTA 2016 -messut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

27.-29.9.2016

Lisätietoa messuista ja ilmainen ennakkorekisteröityminen kävijäksi osoitteessa www.alihankinta.fi.

Alihankinta 2016-logo netti

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot