Uusia tuotteita syksyllä 2016!

Twist Teräskierrepaalutuotteiden valikoima laajenee. Uusina tuotteina Twist Postilaatikkotolppa ja Twist Routakierrepaalu. Molemmat uutuustuotteet nyt tilattavissa!

Tuotteet valmistetaan tilauskohtaisesti neljän viikon toimitusajalla. Varmista saatavuutesi ja tee tilaus heti. Erityisesti routapaalun sesonki on pian jo käsillä! Kuluttajille tuotteet saatavilla useista hyvin varustelluista rautakaupoista ja rakennustarvikemyymälöistä.

 

TWIST POSTILAATIKKOTOLPPA

Uusi helppo ja nopea tapa postilaatikon asentamiseen. Kokonaisuuteen kuuluu 1,15 m pitkä teräskierrepaalu ja 1 m pituinen alumiininen postilaatikkotolppa. Paalu asennetaan maahan joko käsin kiertämällä tai koneella. Tämän jälkeen alumiinitolppa asennetaan kiinnikkeillä paalun päähän. Alumiinitolpan päässä on kiinnityslevyt postilaatikkoa varten.

 Twist Postilaatikkotolppa 1

TWIST ROUTAKIERREPAALU

Tee perustukset helposti ja nopeasti myös talvella. Routakierrepaalu on tarkoitettu erityisesti talviasennukseen jäiseen maahan, myös vaativammille maastoille. Tavallisesta paalusta poiketen routapaalussa on sahalaitainen kärki. Routakierrepaalua voidaan käyttää perustusten tekemiseen myös kesällä esimerkiksi juurakkoisessa maastossa. Asennettaessa routaiseen maahan maa ei saa olla tiivistynyttä. Soveltuu ainoastaan koneasennukseen.

 Twist Routakierrepaalu 1

Uudet tuotteet nähtävillä myös Alihankinta-messuilla Puristeteoksen osastolla C701.

Alihankinta 2016 -messut

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

27.-29.9.2016

www.alihankinta.fi

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot