Omat tuotteet

Puristeteos on innovatiivinen toimija, joka paitsi suunnittelee ja toteuttaa asiakkailleen uusia tuotteita, suunnittelee myös aktiivisesti omia tuotteitaan asiakkaille. Monet tuoteideoista syntyvät asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden pohjalta.

twistlogo

twist

Twist Teräskierrepaalu on uudenaikainen, innovatiivinen ja kustannustehokas tuote perustusten tekemiseen. Se korvaa perinteiset aikaavievät ja vaivalloiset perustustoimenpiteet kuten betonin valamisen ja sokkelin rakentamisen. Perustustyö ei ole koskaan ennen ollut näin helppoa ja nopeaa! 

Puristeteoksen kierrepaalut valmistetaan CE-merkinnän vaatimalla tavalla standardin EN 1090-1 vaatimusten mukaisesti.

download Lataa tuote-esite.
Lataa yleisesite.

Lataa sertifikaatti.
Ota yhteyttä!

highriselogo

highriseuusi

HighRise on kestävä ja monipuolinen julkisivukasetti, joka sopii sekä uudis- että saneerauskohteisiin.  HighRise on huomattavasti perinteistä julkisivukasettia kevyempi, joten se on nopea ja kätevä asentaa. Tuotteen yksi erityisominaisuus on, että yksittäisen elementtipalan voi tarpeen tullen vaihtaa seinästä helposti. 

Kasetit valmistetaan merenkestävästä alumiinista ja niiden pintakäsittelyissä käytetään UV-suojattuja maaleja, jotka eivät haalistu auringossa. Tuotteen monipuoliset väri-, pintamateriaali- ja kuviointivaihtoehdot tarjoavat runsaat mahdollisuudet julkisivusuunnitteluun. Olemme kehittäneet tämän kustannustehokkaan tuotteen rakennusliikkeiden käyttökokemusten pohjalta.

download Lataa esite ja lue lisää tuotteesta.
Ota yhteyttä!

framelogo

frameuusi

Frame on tyylikäs valomainos, joka nostaa viestin näyttävästi esille. Akulla varustetun ja led-tekniikalla valaistun valomainoksen avulla mainostaja erottuu kirkkaasti joka säällä.

Jämäkkä mutta kevyt, helposti siirrettävä Frame on sään- ja kolhunkestävä. Mainos on helposti vaihdettavissa Framen sisään muovitaskujen avulla. Mitat: leveys 55 cm ja korkeus 115 cm, eli soveltuu julistekoolle 50 cm x 70 cm. Latausaika on 8 tuntia ja yhdellä latauksella käyttöaika on 10–14  tuntia. 

download Lataa esite ja lue lisää tuotteesta.
Ota yhteyttä!

 

 

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot