Komponenttivalmistus

Mitä yhteistä on autoteollisuudella, lasiteollisuudella, rakennusteollisuudella ja huonekaluteollisuudella? 

Ne kaikki tarvitsevat korkeatasoista metallialan osaamista. Puristeteos suunnittelee ja tuottaa komponentteja kaikille teollisuuden aloille sekä Suomessa että globaaleilla markkinoilla. 

Kaikkea ei ole järkevää tai tehokasta, saati kustannustehokasta, tehdä itse. Mitä erilaisimmilla teollisuuden aloilla toimivat suuret ja pienemmät asiakkaamme ovat saaneet huomattavaa kustannussäästöä, sekä metallialan parasta mahdollista laatua, ulkoistaessaan metallikomponenttien valmistuksensa Puristetetokselle. Valmistamme myös itse suunnittelemiamme tuotteita asiakkaillemme. Esimerkkejä omista tuotteistamme löydät täältä.

 

Ei ole liian suurta tai pientä

Kun metallikomponentit valmistetaan meidän Kangasalan tehtaallamme alan uudenaikaisimmilla koneilla ja alan parhaiden ammattilaisten valvonnassa, työn jälki on aina laadukasta. Asiakkaan ei tarvitse hankkia omaa kallista konekantaa tai huolehtia komponenttien logistiikasta. 

Puristeteoksen etuna on myös nopea reaktiokyky: laaja ja monipuolinen konekantamme ja kokenut henkilökuntamme taipuvat nopeasti ja joustavasti mitä erilaisimpien metallikomponenttien valmistukseen. Osaamme valmistaa metallista aivan kaikkea, aina pienistä heloista monimetrisiin levykomponentteihin. Sen lisäksi että valmistamme yksittäisiä komponentteja, olemme erikoistuneet myös kokonaistoimituksiin. Yksi osaamisalueistamme ovat omat tuotteemme. Niitä voimme valmistaa myös asiakkaillemme. 

 

Palvelemme monipuolisesti eri toimialoja.
Meillä on kokemusta esimerkiksi seuraavista: 

Autoteollisuus 
Huonekaluteollisuus 
Konepajateollisuus 
Kumiteollisuus 
Lasiteollisuus 
Muoviteollisuus 
Junateollisuus 
Rakennusteollisuus 
Koneenrakennus 
Sähkökoneteollisuus.  

 

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot