Järjestelmä- ja projektitoimitus

Onko yritykselläsi tarvetta metallialan kokonaisosaamiselle? Haluatteko ulkoistaa järjestelmä- tai projektitoimituksen luotettavalle ja kustannustehokkaalle ammattilaisosaajalle? Onko yrityksellänne uusi tuoteidea ja tarvitsette apua idean kehittelyyn toimivaksi tuotteeksi? 

Kun teillä on ongelma, idea tai tarve
– meillä on ratkaisu. 

Puristeteoksella on takanaan yli kuudenkymmenen vuoden historia ja kehityskulku metallialalla, joten voimme aidosti sanoa metallitiedon ja -taidon olevan syvällistä erikoisosaamistamme. Olemme toimineet vuosikymmenten varrella kaikenlaisten ja kaikenkokoisten asiakkaiden ja metalliprojektien parissa, niin kumppanina, alihankkijana kuin ulkoistettuna osaajana. Tästä kaikesta on kertynyt meille korvaamatonta tietotaitoa, jota sovellamme jokaisessa projektissa. 

 

Istutko osaamisemme päällä?

Metalliosaamista tarvitaan lähes alalla kuin alalla. Saatat juuri nyt istua Puristeteoksen ammattitaidon päällä. Tuotantomme kulkee Kangasalan tehtaaltamme muun muassa konttorikalusteisiin, juniin, sairaaloihin, peräkärryihin ja Avantin kaivureihin. Asiakasreferenssimme kertovat monta mielenkiintoista tarinaa. Innovoimme myös aivan omia tuotteitamme, joiden kimmokkeena ovat usein asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. 

Sinun yritykselläsi on omat ydinosaamisalueensa ja meillä omamme. Moni kokee, että metallialan osaaminen on järkevää ulkoistaa meille. Metalli on Puristeteoksen kovaa ydintä.

 

Kokonaisuus ratkaisee – ratkaisemme kokonaisuuden

Puristeteoksen kanssa on vaivatonta asioida. Meiltä saa raudanlujan kokonaispaketin: hallitsemme tehokkaasti koko metallituotteiden tuotantoketjun. Olemme mielellämme mukana ratkaisun kehittämisessä aivan alusta lähtien: komponentti- ja tuotesuunnittelu ovat erikoisosaamistamme. 

Joustamme asiakkaan tarpeiden mukaan kokonaisen järjestelmän toimittajasta yksittäisen komponentin valmistukseen. Lue lisää komponenttivalmistuksestamme.

 

 

Puristeteos Oy | Mäkirinteentie 29 | 36220 Kangasala |  puh. 010 439 9710


Laatu- ja ympäristösertifioitu sekä EN 1090-1 sertifioitu valmistaja

en1090 enisot